Jumaat, 5 Disember 2008

JADUAL BERTUGAS

Cute x ah kucing ah pakai headphone..just imagine that little kitten seronok dangar musik....tentu mendengar lagu klasik siapa-siapa itu dan lgi miaw miaw..hehehe.

Untuk semua, liya akan bertugas keudara pada tarikh dan masa yang tercatat di bawah ini. Bertugas dari saturday nite fever hingga hari sabtu dan ahad yang indah minggu depan.

Sabtu - 6/12- 8.00pm -12.00am - Segment Retro941 (10.45pm onwards)
Isnin - 8/12- 1.00pm -5.00 pm - Hari Raya Aidiladha @ Mesra Bersama Biskita
Rabu - 10/12-12.00 am - 6.00 am - Lagu evergreen dan lagu antarabangsa
Rabu - 10/12- 5.00 pm - 8.00 pm - Lagu mesra dan simfoni harmoni
Ahad - 14/12-12.00 am -3.00 am - Sembang-Sembang Malam minggu bersama Dj "NOI"

Semoga liya dapat bertugas pada masa yang di jadualkan dengan lancar dan sebarang perubahan adalah di bawah kawalan liya sendiri hehehehe...

DOA PILIHAN

Doa moga petah berkata-kata:
Wahai Tuhanku lapangkanlah bagiku, dadaku dan mudahkanlah bagiku, tugasku dan lepaskanlah simpulan dari lidahku supaya mereka faham perkataanku.


I've been surfing through website Kem Hal Ehwal Ugama kan cari bahan mengenai hari raya Aidiladha sekali kan.. kan.. tebaca liya tentang doa-doa pilihan, on the list tersenarai doa moga petah berkata-kata , such a nice one boleh ne di amalkan semoga memudahan kami yang perlu untuk petah berkata-kata masa bertugas, baik jua ah..kan di cuba eh...bah kawan-kawanku GBS(geng bas sekolah harmoni)dan rakan-rakan Dj ku yang tatap menjadi pujaan hatiku hehehe semoga doa ini memudahkan kitane apabila bertugas "on air" inda hilang idea dan terus petah berbicara dengan mudahnya. coba jangan tah coba kita amalkan bersama yea...why not!!!...naah ani lagi satu doa yang perlu jua di amalkan iaitu doa:..

Doa ketika menghadapi kesulitan
Ya Allah! Tidak ada kemudahan kecuali apa yang kamu jadikan mudah. sedang yang susah bisa Engkau jadikan mudah, apabila Engkau menghendakinya.

Setentunya dalam kehidupan di dunia yang serba mencabar ini...aisyemen tidak kurang dari kita mengharungi kesulitan, apa yang perlu kitani terus berdoa semoga kehidupan di permudahkan dan segala kesulitan dapat di atasi

Doa di atas di perolehi melalui: www.religious-affairs.gov.bn